Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cum o sa fie nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt

Cum o sa fie nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt

Angelinei Jolie si Brad Pitt se vor casatorii in curand si intentioneaza sa marcheze acest eveniment printr-o serie de patru ceremonii de nunta. Aceasta serie de …  nunti va debuta cu o petrecere in Australia si se va incheia cu o receptie somptuoasa la Chateau Miraval, proprietatea pe care cuplul o detine in sudul Frantei.

Angelina Jolie se afla in prezent in Australia, unde filmeaza cel de-al doilea proiect regizoral al ei, filmul "Unbroken", dar se ocupa si de detaliile legate de nunta.

Prima ceremonie de nunta se va desfasura in rezervatia naturala Ayers Rock – careia aborigenii ii spun Uluru – din nordul Australiei. Ceremonia va avea loc pe 18 decembrie, data la care logodnicul ei, actorul Brad Pitt, va implini varsta de 50 de ani. Detaliul picant este ca Angelina isi doreste o ceremonie aborigena, la rasaritul soarelui.

Brad Pitt si Angelina Jolie s-au logodit in aprilie 2012 si vor organiza la inceputul anului 2014 o a doua ceremonie de nunta, intr-una din resedintele lor din Los Angeles sau din New Orleans.

Dupa aceea, cuplul va organiza a treia ceremonie in Bahamas, un loc foarte important pentru Angelina Jolie, intrucat cenusa mamei sale, Marcheline Bertrand – care a murit din cauza unui cancer ovarian la varsta de 56 de ani – a fost imprastiata deasupra acestei insule.

Cea de-a patra ceremonie va avea loc pe proprietatea detinuta de cuplu in sudul Frantei, Chateau Miraval, unde cei doi actori vor organiza o petrecere somptuoasa pentru rude si prieteni. Petrecerea finala o sa  fie mai mult decat spectaculoasa si va avea loc in luna mai, in perioada Festivalului de Film de la Cannes.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt impreuna de opt ani si au sase copii: trei adoptati – Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam – si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Anul trecut, in luna aprilie, celebrii actori Angelina Jolie si Brad Pitt au confirmat ca s-au logodit si ca urmeaza sa se casatoreasca. Si iata ca planurile de nunta sunt gata!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus