Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cuplul princiar britanic isi va petrece luna de miere pe o insula

Cuplul princiar britanic isi va petrece luna de miere pe o insula

Printul William si viitoarea lui sotie, Kate Middleton, isi vor petrece luna de miere pe Lizard Island, o insula ce face parte din Marea Bariera de Corali din Australia.

Printul Charles, tatal lui William, ar fi petrecut o vacanta pe acea insula in tinerete, inainte de a se casatori cu Diana.

Insula are statutul de parc national si a primit numele Lizard Island de la celebrul explorator britanic James Cook, care a descoperit-o in anul 1770. Pe aceasta insula, aflata intr-un arhipelag situat in Marea Coralilor, se poate ajunge cu avionul, cel mai apropiat aeroport fiind situat in localitatea Cairns.

„Intotdeauna mi-am dorit sa fac scufundari in Marea Bariera de Corali”, a declarat printul William cu ocazia unei vizite recente pe care a efectuat-o in Cairns. „Trebuie sa ma intorc aici – poate ca ne vom petrece luna de miere in Cairns”, a adaugat printul britanic.

O vacanta pe Lizard Island nu este deloc ieftina, o noapte de cazare pe aceasta insula costand 3.299 de dolari.

Inainte ca tinerii casatoriti sa plece in luna de miere, printul William si Kate Middleton, careia presa ii va spune Catherine dupa casatorie, vor ramane in primele zile dupa ce vor deveni sot si sotie in Marea Britanie – ei vor petrece noaptea nuntii la Palatul Buckingham din Londra, iar a doua zi, sambata, vor pleca la castelul Balmoral din Scotia.

Kate Middleton, in varsta de 29 de ani, si printul William, in varsta de 28 de ani, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au cunoscut in 2001 la universitatea scotiana St. Andrews, dar relatia lor, care a inceput in 2003, a fost intrerupta de o scurta despartire in anul 2007. William, fiul cel mare al printesei Diana, decedata in 1997, si Kate Middleton s-au logodit in luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacante private pe care au petrecut-o in Kenya.

Casatoria lui Kate Middleton cu printul William – pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, in prezenta a aproximativ 1.900 de invitati – va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa casatorie dintre printul Charles si printesa Diana, celebrata in 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus