Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Cupluri longevive la Hollywood

Cupluri longevive la Hollywood

Vedetele sunt in viata de zi cu zi la fel de excentrice ca pe scena. Nu mai mira pe nimeni ca scenariul „ziua si despartirea“ sau „filmul si destramarea relatiei“ se aplica adesea.

Exista insa si cazuri de cupluri fericite, care ies la rampa nu prin scandaluri si despartiri, ci prin mariaje longevive.

Iata cateva casnicii model:

Tom Hanks si Rita Wilson

Sunt impreuna de aproape un sfert de secol si cresc impreuna patru copii (doi ai lor si alti doi din mariajul anterior al actorului).

Desi amandoi sunt actori cunoscuti si au in spate cariere de succes, nu s-au ciocnit in orgolii si au ramas ambii indragostiti ca-n prima zi.

La aniversarea de anul trecut, ea a declarat: „Au trecut 24 de ani. Pare ca au trecut doar 24 de ore si abia acum ne-am casatorit!“.

Denzel Washington si Pauletta Washington

Sunt amandoi actori – e drept, el este mult mai cunoscut decat ea, dar si castigator de doua Oscaruri, fara ca asta sa fie un impediment pentru armonia casniciei lor.

Anul acesta vor serba 30 de ani de la nunta. Care sa fie secretul lor? Iubirea? Cu siguranta! Dar mai e ceva…

Actorul este de parere ca e vorba de un proces in doua etape. „In primul rand, faci ce zice nevasta. Apoi tii gura inchisa“, spune el.

Meryl Streep si Don Gummer

Au spus DA acum 35 de ani. Ea e o actrita cu state vechi, iar el este sculptor. Iar faptul ca amandoi sunt artisti este cheia reusitei casniciei lor.

„Sotul meu ma intelege, imi intelege profesia, pentru ca si el face cam acelasi lucru. Cred ca ar fi fost cu totul diferit daca eram maritata cu un avocat sau cu un contabil.

Este la fel de sensibil. Asta e secretul longevitatii in cuplul nostru“, dezvaluie actrita.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus