Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Dana Savuica – Femeia la 39 de ani

Dana Savuica – Femeia la 39 de ani

Dana Savuica tocmai a implinit 39 de ani si se lauda cu varsta ei, spre deosebire de alte vedete care refuza sa-si dezvaluie anii: „Se poarta in showbiz sa mai tragi in jos varsta cu cativa ani. N-am inteles de ce unele vedete fac asta. Sunt nesigure pe ele, de aceea recurg la interventii chirurgicale. Le e frica de batranete si devin obsedate de fiecare liniuta care le apare pe fata si pe corp”.

Femeile care fac asta au un comportament ciudat, spune Fosta Miss Romania: „Sunt ca niste adolescente care nu si-au satisfacut toate poftele la tinerete. E trist. Goana dupa tineretea artificiala si disperarea dupa secundele care trec fac rau sufletului. Corpul il mai ajustezi, dar oboseala se vede in privire. De multe ori, o privire trista sau acra depinde de nivelul de frustrare al femeii ce se ascunde in primul rand de Ea”.

Care sunt secretele ei pentru a se mentine? Miscare zilnica, un tonus bun, rasul si distractia, rasfatul unor stilisti de prima mana si o alimentatie sanatoasa. Pentru silueta, Dana face exercitii la aparate, plimbari prin parc cu bicicleta si evadari la munte sau pe litoral. „Filosofia” ei despre inaintarea in varsta ar trebui sa fie adoptata de mai multe femei: „Frumusetea adevarata a unei femei vine odata cu varsta. La maturitate, femeia este mult mai constienta de atuurile ei si stie sa le exploateze. Este sigura pe ea si asta se vede din atitudine”.

  • Afla ultimele stiri mondene de pe site-ul www.story.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus