Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Daniel Radcliffe – in topul celor mai bogate personalitati britanice

Daniel Radcliffe – in topul celor mai bogate personalitati britanice

Publicatia Sunday Times a alcatuit un top al celor mai bogate persoane publice sub 30 de ani din Marea Britanie, luand in calcul castigurile inregistrate in decursul anului trecut. In clasament se regasesc nume celebre din muzica si film, dar si mostenitori mai putin cunoscuti publicului larg. Se remarca din start prezenta in top a patru actori din seria „Harry Potter”. Astfel, Daniel Radcliffe, interpretul celebrului personaj, ocupa locul cinci, cu o avere estimata la 42 de milioane de lire sterline. Colega lui, Emma Watson, este pe locul 10, cu 22 de milioane, iar Rupert Grint, actorul care il interpreteaza pe Ron Weasley, se situeaza pe locul 12, cu 20 de milioane de lire.

Seria „Harry Potter” a avut atat de mult succes la box office-ul mondial incat a ajutat cresterea economica a Marii Britanii, incasand milioane de lire sterline din bilete. Cinci dintre filmele seriei sunt in topul productiilor care au adus cei mai multi bani din istorie, iar J. K. Rowling, autoarea cartilor, se afla pe primul loc in topul scriitorilor cu cele mai mari castiguri, avand o avere estimata la 519 milioane de lire sterline.

Robert Pattinson, un alt actor din „Harry Potter”, dar devenit celebru abia dupa aparitia in seria „Twilight”, este pe locul 14, cu un venit de 13 milioande de lire. Si vedeta feminina a „Piratilor din Caraibe”, Keira Knightley, a intrat in top, cu 28 de milioane de lire.

Din domeniul muzical, primul nume care apare in top este cel al Leonei Lewis, pe locul 11, cu o avere de 11 milioane de lire. Cheryl Cole apare si ea in top, fosta componenta a trupei Girls Aloud ocupand locul 20, cu 10 milioane de lire, la egalitate cu o alta cantareata, Katie Melua. Printul William si Printul Harry ai Marii Britanii sunt si ei in clasament, pe locul 7, gratie mostenirii lor estimate la 28 de milioane de lire sterline.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus