Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > David Beckham, emotionat pentru primul rol la tv

David Beckham, emotionat pentru primul rol la tv

David Beckham a declarat că ar muri un om fericit după ce a filmat pentru primul său rol la tv într-un episod al serialului său favorit, ”Only Fools and Horses”, în cadrul unei campanii Sport Relief. Înainte de filmări, David a fost atât de emoţionat încât nu a reuşit să se odihnească mai deloc. În plus, dimineaţa s-a trezit cu scenariu pe care l-a răsfoit toată noaptea, pe piept.

„Ziua filmărilor a început cu o noapte nedormită, în care am revăzut scenariul. Gândul că voi fi pe platourile de filmare cu Nicholas şi David a fost în mod evident foarte emoţionant. M-am trezit în acea dimineaţă cu scenariul încă pe piept” a declarat Beckham într-un interviu acordat postului Radio Times.

”Nu am mai făcut aşa ceva niciodată, mai ales ales cu doi oameni pe care îi admir atât de mult de atâţia ani. Sunt un mare fan al show-ului din totdeauna” a dăugat David.

Show-ul tv ”Only Fools” a fost difuzat între anii 1981 şi 2003, după care, odată cu decesul lui John Sullivan, creatorului serialului, s-au oprit şi filmările. David a luat iniţiativă şi i-a propus lui Jim Sullivan, fiul lui John, să filmeze o ediţie specială a show-ului după mai bine de 10 ani pentru campania Sport Relief.

”Când şi-a primit scenariul, David a fost foarte surprins că i s-au oferit atâtea replici şi era emoţionat că va juca alături de David Joson şi Nicholas Lyndhurst, dar nu era nevoie deoarece jocul lui actoricesc a fost foarte bun” a declarat Jim.

Episodul special al serialului, în care joacă şi David Beckham, va fi difuzat pe 21 martie şi reprezintă debutul actoricesc al fostului sportiv pe micul ecran. Noi suntem foarte, foarte curioase curioase să îl vedem într-un rol cu replici pe Beckham.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus