Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > David Beckham si-a anuntat retragerea din fotbal

David Beckham si-a anuntat retragerea din fotbal

David a reuşit performanţa de a găsi echilibrul între profesie şi viaţa de familie. În fotbal a excelat câştigând cu toate echipele de club la care a jucat campionatele locale, începând cu Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy şi Paris Saint Germain, echipă de la care se va retrage la finalul sezonului.

”Sunt recunoscător lui Paris Saint-Germain pentru că mi-a oferit oportunitatea de a continua munca dar simt că este momentul potrivit să îmi închei cariera jucând la cel mai înalt nivel” a declarat sportivul în vârstă de 38 de ani.

”Nu aş fi putut realiza nimic din tot ce am realizat fără familia mea. Îi datorez totul Victoriei şi copiilor care mi-au oferit inspiraţia şi sprijinul de a juca la cel mai înalt nivel pentru o perioadă atât de lungă” a adăugat acesta.

 Mariajul cu fosta membră a trupei Spice Girls, Victoria, i-a menţinut pe cei doi în permanenţă sub lumina reflectoarelor iar în acest moment amândoi sunt realizaţi din punct de vedere profesional şi au şi o familie numeroasă.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus