Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > David Beckham si Robbie Williams sustin noua campanie Unicef

David Beckham si Robbie Williams sustin noua campanie Unicef

David Beckham şi Robbie Williams susţin campania Unicef 2014, din Marea Britanie. În calitate de Ambasadori ai Bunăvoinţei vor milita pentru drepturile copiilor din întreaga lume şi vor spune “stop” în numele micuţilor, violenţei, bolii, foametei şi suferinţei produse de dezastrele din timpul războielor.

“Milioane de copii din întreaga lume se confruntă cu pericole în fiecare zi – violenţă, boli şi dezastre. Trebuie să luptăm pentru drepturile lor, trebuie să îi protejăm acum”, a declarat David Backham presei britanice. Acesta a mai îndemnat publicul să ajute la menţinerea acestor copii în condiţii de siguranţă, participând cu donaţii.

“Fiecare dintre noi ar trebui să ia în considerare această campanie, deoarece viaţa copiilor aflaţi în pericol stă în mâinile noastre. Cu toţii putem avea grija de ei, merită o viaţă mai bună, mai liniştită”, a mărturisit fostul fotfalist profesionist englez.

La rândul lui, cântăreţul de succes Robbie Williams a adăugat că îi este uşor să susţină această cauză nobilă pentru că acum vorbeşte din perspectiva de tată.

" Am întâlnit copii din întreaga lume care se confruntă cu tot felul de pericole – copii din Haiti care au pierdut totul în urma cutremurului şi copii în Mexic expuşi la violenţă şi abuz. De când am devenit tată îmi dau seama mai mult ca niciodată de cât de multă nevoie e protecţie au aceşti copii. Cu ajutorul dumneavoastră, Unicef îi poate ţine pe aceşti copii în condiţii de siguranţă , vă rugăm să luaţi în seamă campania Unicef intitulată Copii în pericol", a declarat faimosul cântăreţ.

Cei care vor să se alăture campaniei Unicef “Copii în pericol” pot accesa unicef.org.uk/danger. #Endviolence.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus