Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > David Copperfield, acuzat pe nedrept de viol

David Copperfield, acuzat pe nedrept de viol

„Hocus- pocus preparatus, s-a gasit nevinovatus!” – o incantatie care ne duce cu gandul la magie si la incercarile noastre din copilarie de a transforma un lucru care nu ne place in ceva mai frumos.

Nu stiu daca si David Copperfield s-a folosit de acest truc pentru a fi gasit nevinovat, dar cert e ca domnisoara care l-a acuzat de viol si-a retras plangerea.

Marele iluzionist a fost acuzat de Lacey Carroll, in varsta de 23 de ani, ca a profitat de ea dupa ce a fost luata din sala pentru a-l ajuta pe David la un numar de magie. Magicianul a sustinut pe toata durata procesului ca acuzatiile care i-au fost aduse nu sunt adevarate, iar anchetatorii au renuntat la proces dupa ce nu au gasit nicio proba.

Cel care acuza….este acuzat

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Tanara, care sustinea sus si tare ca a fost violata dupa ce a fost vrajita, este acuzata la randul ei ca ar fi mintit in legatura cu tot, doar pentru a scoate niste bani de la David Copperfield.

S-a descoperit ca tot ea, aceeasi „victima”, Lacey Carroll, a mai depus o plangere impotriva unui barbat, la randul lui nevinovat. Sa speram ca oamenii legii vor lua masuri si domnii „inocenti” nu vor mai fi tarati prin procese fara motiv.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus