Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > David Duchovny si Tea Leoni divorteaza

David Duchovny si Tea Leoni divorteaza

S-ar putea ca Madonna sa fi lansat la Hollywood moda cuplurilor destramate. N-a trecut o zi de cand zvonurile despre divortul ei au fost confirmate, ca alti doi actori au anuntat ca se despart.

David Duchovny, cunoscut ca agentul Fox Mulder din serialul „Dosarele X”, si Tea Leoni au pus capat mariajului lor de 11 ani. Se pare ca cei doi traiau separat de cateva luni, dar nu au facut nicio declaratie publica pana acum pentru a a-si apara cei doi copii de o eventuala supra-expunere mediatica.

„In urma speculatiilor continue legate de mariajul lor, Tea Leoni si David Duchovny au confirmat ca traiesc separat de cateva luni”, a anuntat recent purtatorul lor de cuvant. Sau poate acum li s-a parut ca este cel mai bun moment sa anunte „bomba” si sa nu fie imediat pusi sub microscop. In fond, Madonna este in lumina reflectoarelor; poate ca zilele acestea presa n-o sa aiba prea mult timp sa scrie si despre alte vedete…

Cu toate acestea, au si inceput sa apara zvonuri despre motivele ascunse ale divortului. Gurile rele spun ca Tea Leoni are o relatie cu actorul Billy Bob Thornton, fostul sot al Angelinei Jolie. Ba mai mult, David ar fi gasit in telefonul sotiei mesaje „incriminatoare” primite de la amant. O fi, n-o fi? Cert e ca vestea vine la putin timp dupa ce David Duchovny si-a vindecat dependenta de sex, in urma unei internari intr-o clinica de specialitate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus