Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > De ce a jucat Angelina Jolie in Maleficent

De ce a jucat Angelina Jolie in Maleficent

Angelina Jolie a declarat că a acceptat provocarea de a o întruchipa pe malefica şi înfricoşătoarea Maleficent pentru a spune şi in varianta ei aceasta poveste. Este şi cazul copiilor lui Angelina Jolie şi Brad Pitt, care au reacţionat vehement când mama lor le-a dezvăluit planul: un NU hotărât. ”Este atât de înfricoşătoare” au susţinut micuţii.

Pentru că orice poveste are cel puţin două versiuni şi pentru că acest personaj celebru, autointitulat ”Regină a tot ceea ce este diabolic” a ajuns să fie aşa din cauza unor alegeri greşite, lumea trebuie să afle adevărul. ”A fost un test şi pentru mine ca părinte. L-am auzit pe Shiloh luându-i apărarea lui Maleficent a doua zi susţinând că este doar neînţeleasă. Copiii au început să se certe şi mi-am spus că acesta este motivul meu pentru a accepta acest rol” a declarat Angelina pentru Entertainment Weekely.

În film joacă şi fiica actriţei, Vivienne, în rolul versiunii mai tinere a Aurorei. Angelina a declarat că au fost nevoiţi să o includă şi pe fiica sa în distribuţie pentru că toţi ceilalţi copii, inclusiv ai ei, erau speriaţi peste măsură de costumaţia sa şi nu îndrăzneau să se apropie de ea.  A fost mai mult o necesitate decât o ambiţie personală susţine Angie.

”Credem că este distractiv să apară şi copii noştri în filme şi să fie alături de noi pe platourile de filmare, dar să nu fie actori. Nu acesta este scopul meu şi al lui Brad” a declarat Jolie. ”Dar actorii de 3 sau 4 ani nu vroiau să se apropie de mine. Trebuia să fie un copil care mă plăcea şi care nu era înfricoşat de coarnele, ochii şi ghearele mele” a adăugat actriţa.

Până şi Pax, fiul mai mare adoptiv al Angelinei s-a speriat de costumaţia mamei sale. ”Când Pax m-a văzut prima dată a fugit şi s-a supărat – am crezut că glumeşte aşa că m-am prefăcut că îl urmăresc şi l-am găsit plângând. Am fost nevoită să desprind bucăţile de machiaj în faţa lui ca să se convingă că nu sunt reale ca să nu mai fie speriat.”

Pe lângă rolul micuţei Vivienne, Pax şi Zahara au apărut şi ei în scena botezului, când Maleficent îşi face apariţia şi o blestemă pe micuţă.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus