Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > De ce a refuzat Will Smith rolul lui Django?

De ce a refuzat Will Smith rolul lui Django?


Will Smith
, care joacă alături de fiul său în ultimul film, ”After Earth”, şi-a dorit ca în producţia lui Tarantino să aibă rolul principal, care în opinia sa era de fapt cel interpretat de Chistopher Waltz.

”Django nu era rolul principal, şi am simţit că am nevoie să fiu în rol principal” a mărturisit acesta.
Înainte să renunţe la rol, Will Smith a dicutat cu scenaristul să facă din Django un personaj mai puternic. ”I-am spus: nu, Quentin, trebuie să mă laşi pe mine să ucid personajul negativ.” Refuzul său i-a deschis calea lui Jamie Foxx pentru a apărea în ultima producţie fantezistă a lui Tarantino. 
 
În mod ironic, personajul lui Christofer Waltz a fost încadrat în rol secundar la decernarea premiilor Oscar, trofeu pe care l-a cucerit, la fel ca şi simpatia unanimă a publicului. Ba chiar ar fi avut şanse la Oscar ca cel mai bun actor în rol principal.
Deşi nu a acceptat rolul, Will Smith nu a avut resentimente în privinţa filmului. ”Cred că a fost genial. Doar că nu pentru mine.” Adevărul este că nu a făcut o alegere greşită, rolul lui Django ar fi fost prea mic pentru personalitatea exuberantă a lui Smith.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus