Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > De ce nu vrea Justin Timberlake cool

De ce nu vrea Justin Timberlake cool

Justin Timberlake nu vrea sa fie cool! Justin Timberlake susţine despre el că nu este cool şi că aşa a ajuns să fie cine este astăzi. Iată mai jos explicaţia lui.

Să fii cool înseamnă să ai presiunea sângelui stabilă. Deci nu. Nu fii cool. Fii pasionat. Fii dedicat. Fii tenace. Nu face compromisuri. Fii supărat. Fii fericit. Fii trist.” Cu alte cuvinte, pentru Timberlake a fi cool este sinonim cu a fi previzibil şi plictisitor, ceea ce evident că nu este. Singura constantă în cariera lui Justin este că se află tot timpul pe o pantă ascendentă, orice ar face!

Timberlake susţine că nu nu poate fi definit de una dintre activităţile lui de până acum: filme în care a jucat, albume pe care le-a lansat, deoarece se află într-o continuă schimbare şi evoluţie. Iar secretul succesului său constă în a face lucruri imprevizibile.

  • Justin Timberlake: "Sexy inseamna siguranta de sine"

Mi-am construit cariera făcând lucruri pe care nu ar fi trebuit să le fac. Nu am fost cool în privinţa asta” susţine Justin. Deşi este un sfat de carieră puţin riscant, pentru el a funcţionat. Anul acesta şi-a relansat cu mare succes cariera muzicală cu albumul dublu ”The 20/20 experience” şi continuă să joace în filme în continuare. Anul acesta apărut în 2 filme, ”Runner, Runner” alături de Ben Affleck şi ”Inside Llewyn Davis”.

Tu ce părere ai despre strategia lui Timberlake, aceea de a face alegeri riscante? Poate funcţiona şi în cazul nostru? Iar dacă da, până când?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus