Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > De ce vrea Luminita Anghel sa mai adopte un copil?

De ce vrea Luminita Anghel sa mai adopte un copil?

Luminita Anghel a fost printre primele vedete de la noi care au avut curajul sa infieze un copil. Desi nu este sterila, cantareata si-a dorit sa-l adopte pe David, acum cativa ani, si si-a asumat toate greutatile care vin la pachet cu o adoptie: legislatie subreda, riscul ca parintii naturali sa sicaneze familia careia ii incredinteaza copilul, greutatea de a-i spune celui mic ca nu este copilul tau natural. Acum, Luminita vrea sa mai infieze un copil, de data aceasta o fetita. Multe voci s-au grabit sa spuna ca decizia ei este doar o strategie de imagine, avand in vedere faptul ca artista s-a implicat mai nou in politica.

„Cand am spus ca vreau sa adopt o fetita, am fost luata in deradere de unii. In primul rand, imi doresc o fetita a mea si a lui Bogdan, dar la fel de mult vreau si sa infiez o fetita. Vreau ca David sa aiba o surioara. M-a durut mult faptul ca oamenii au comentat urat aceasta decizie. Ei au impresia ca fac asta pentru imagine. Dar pentru imagine iti iei un telefon nou sau o masina scumpa, nu un copil”. Luminita, Bogdan si David sunt o familie fericita, dar fiecare dintre ei simte ca ceva lipseste: o surioara pentru David, respectiv o fiica pentru Luminita si Bogdan.

Cantareata s-a gandit din nou la adoptie si din cauza ca a suferit o operatie la coloana si ar trebui sa stea imobilizata la pat in ultimele luni de sarcina. In plus, nu se simte constransa de faptul ca are 40 de ani. Si ea, si sotul ei, isi doresc sa aiba si un copil natural, dar chiar daca ar ramane insarcinata, nu ar renunta la ideea de a adopta o fetita. Deocamdata, Luminita Anghel a amanat adoptia pana dupa campania electorala. Asta nu inseamna ca nu cauta pe la maternitati si prin camine copii care pot fi adoptati legal. De asemenea, si-a creat un blog, luminitaanghel.blogspot.com, sperand ca o sa-i scrie oameni care pot s-o directioneze catre un copil care are nevoie de o mama.

Fii prima care afla STIRILE MONDENE din revista STORY. Direct pe telefonul tau mobil! Detalii AICI.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus