Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Demi Moore si Ashton Kutcher, divort oficial

Demi Moore si Ashton Kutcher, divort oficial

Actorii Demi Moore si Ashton Kutcher, care s-au separat in noiembrie 2011, au obtinut oficial hotararea de divort, marti, la tribunalul superior din Los Angeles, la peste un an dupa ce starul din "Doi barbati si jumatate" a facut demersurile pentru a pune capat casatoriei.

Demi Moore si Ashton Kutcher nu au copii impreuna, iar in timpul casatoriei, au pus bazele unei fundatii pentru a lupta impotriva exploatarii sexuale a fetelor din toata lumea.

Demi Moore a inceput relatia cu Ashton Kutcher la cativa ani dupa ce s-a despartit de actorul Bruce Willis, cu care are trei fiice, pe vremea cand Kutcher era un star in ascensiune, datorita rolului din serialul "That ’70s Show".

Relatia lor a devenit unul dintre subiectele preferate de tabloidele americane, mai ales din cauza diferentei de varsta de 16 ani intre cei doi actori, care s-au casatorit in cele din urma la Los Angeles, in septembrie 2005.

Demi Moore, care are acum 51 de ani si-a revenit extrem de greu dupa despartirea de Ashton Kutcher (35 de ani), dar in ciuda unei perioade de depresie, vedeta a reusit sa se recupereze.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus