Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Denise Richards si Richie Sambora, din nou impreuna

Denise Richards si Richie Sambora, din nou impreuna

Publicatia The National Enquirer sustine ca actrita Denise Richards s-a impacat cu Richie Sambora, chitaristul formatiei Bon Jovi, dupa o lunga perioada in care au fost despartiti. Surse anonime au declarat pentru tabloidul american ca cei doi ies impreuna in secret de cateva saptamani, dar vor sa isi pastreze relatia departe de ochii lumii, gandindu-se la fostii lor soti.

Denise Richards si Richie Sambora au avut o relatie amoroasa in 2006, dupa ce fiecare dintre ei a ramas fara casnicie. Desi legatura lor s-a destramat dupa numai un an, un prieten din anturajul lor spune ca ei nu au incetat niciodata sa se iubeasca.

In 2008, Richie Sambora a fost arestat pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice, dar de atunci a incercat constant sa se reabiliteze. Se pare ca Denise Richards a fost suficient de impresionata de eforturile lui incat sa-i acorde o noua sansa, sustine un alt prieten al cuplului.

Relatia din 2006 dintre Denise Richards si Richie Sambora a fost deosebit de controversata. Dupa divortul de actorul Charlie Sheen, Denise a fost acuzata ca a distrus casnicia dintre Sambora si actrita Heather Locklear, cu care ea era buna prietena. Relatia dintre Denise si Richie s-a terminat dupa un an, la putin timp dupa ce chitaristul s-a internat la dezalcoolizare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus