Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Diana Munteanu: Cred în iubire

Diana Munteanu: Cred în iubire

Cu o carieră în plină ascensiune și un copil care-i întregește viața, Diana Munteanu are la picioare întreaga lume. Dacă e să ne luăm după zâmbetul cuceritor pe care-l etalează în permanență și înfățișarea ei tot mai atrăgătoare, vedeta postului Antena 1 pare că a descoperit la 37 de ani adevărata rețetă a succesului!

În timp ce întreaga presă se concentra pe divorțul din 2014 dintre frumoasa prezentatoare și fostul dinamovist Claudiu Niculescu, Diana își plănuia revenirea în forță pe micul ecran. Astfel, a acceptat proiecte profesionale care i s-au potrivit mănușă, dedicându-se totodată trup și suflet fiului ei, David Cristian (6 ani). Pe cât de bogată este viața de acum a blondinei, pe atât de interesant și plin de surprize este trecutul ei!    

Ai studiat o vreme pianul. Cât de talentată ești?

Am făcut clasele primare la școala de Muzică din Brașov și mi-a plăcut foarte mult. Provenind dintr-o familie de muzicieni, ar fi fost păcat să nu încerc, dar le-am spus părinților că îmi doresc să fac sport și, atunci, au decis să mă mute la școala Sportivă.

Ți ai făcut performanță în atletism! Cum ți-ai descoperit abilitățile sportive?

Părinții spuneau că alerg foarte bine, foarte repede – și chiar așa era. Am făcut performanță opt ani și am alergat probe de viteză: 100 m plat, 200 m plat și 200 m garduri. Ca rezultate, doar la nivel național și, sigur, concurând pe echipe la juniori, am avut ceva medalii. Sunt foarte fericită că am făcut mult sport! M-a dezvoltat armonios pe toate planurile.

Apoi te-ai reprofilat și ai făcut Facultatea de Actorie. De ce actorie?

Mi-am dorit să fac actorie și, cu toate că admiterea a fost foarte grea și am fost 17 pe un loc, în ultima etapă am intrat cu bursă. O facultate extraordinară. M-a dezvoltat ca om, m-a îmbogățit din punctul de vedere al cunoașterii și m-a făcut să mă descopăr!

Ai jucat în câteva filme americane!

Pentru că vorbesc fluent engleza, am avut parte de ceva roluri în producții americane. și, da, am avut ceva emoții la filmări! Dar îmi place filmul, îmi place tot ce are legătură cu interacțiunea dintre oameni și camera de filmat. Am învățat că repetiția e mama învățăturii, dar și că naturalețea e foarte importantă.

Ai cochetat și cu modellingul. Ce ți-a adus mai multe satisfacții: actoria, modellingul sau televiziunea?

Televiziunea, fără doar și poate. Celelalte au fost pasiuni potrivite cu un anumit moment al vieții, însă televiziunea este meseria mea și ceea ce îmi place să fac cel mai mult pe lume.


Nu putem face abstracție de faptul că arăți foarte bine. Care e secretul siluetei tale?

Mulțumesc pentru compliment. Este probabil vorba și despre moștenirea genetică, dar în general sunt un om echilibrat și aplic asta în tot ce fac. Mănânc sănătos, ponderat, fac sport și dorm cât trebuie. Evit prăjelile, grăsimile și produsele rafinate. La înghețată nu pot renunța însă, nici măcar în sezonul rece. și nici la salata de boeuf a mamei. (râde)


Cât de des frecventezi centrele de înfrumusețare?

Aproape deloc. Nu am răbdare să petrec ore în șir prin saloane. Dar sigur că, din când în când, un răsfăț este bine-venit. Acasă, nu uit să mă demachiez și sigur că pun accent pe hidratare.

Acum practici vreun sport?

Alerg aproape zilnic și… cam atât.

Fiul tău, David, joacă fotbal. Crezi că-i va călca pe urme tatălui său?

Nu mă pot pronunța încă. Va face în viață ceea ce își va dori cel mai mult.

Cum te-a schimbat maternitatea?

În toate felurile posibile: mi s-a schimbat ritmul de viață, mi s-au schimbat prioritățile, chiar și unele principii.

Când este femeia frumoasă?

Când are naturalețe, simplitate și feminitate. La toate astea s-ar putea adăuga și alte calități, care fac ca fiecare individ să fie unic.

Când devine un bărbat interesant pentru tine?

Când are o combinație de calități din care n-ar trebui să lipsească seriozitatea și educația.

Ai accepta invitația în oraș a unui bărbat neatrăgător?

Nu am emis niciodată judecăți de valoare în ce privește aspectul fizic al oamenilor. Îmi face plăcere compania persoanelor cu certe calități, indiferent de felul cum arată.

Mai crezi în dragostea pe viață?

Cred în dragoste!

Ce te face pe tine fericită?

David, meseria mea, familia și prietenii.

Citește și:

Paula Chirilă: Mă simt bine în pielea mea

Maria Dinulescu: Îmi dau sufletul pentru personaje

Elena Gheorghe: La vie en rose

Articol preluat din ediția de februarie 2016 a revistei Femeia.

Autor: Alexandra Rotărescu

Foto: Antena 1

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus