Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Diana si Claudiu Niculescu – Cununie pe fuga

Diana si Claudiu Niculescu – Cununie pe fuga

Casatoria civila s-a dorit a fi cat mai ferita de ochii indiscreti ai presei. Din aceasta cauza, Diana si Claudiu au evitat sa dea amanunte despre locul si ora la care aveau sa isi oficializeze relatia amoroasa.

In fata Primariei Sectorului 1, unde cuplul s-a cununat civil saptamana trecuta, presa s-a inghesuit pentru a smulge cateva vorbe proaspetilor insuratei. Rezervati in privinta declaratiilor, cei doi s-au refugiat in viteza in limuzina care i-a escortat la restauranul Doi Cocosi, unde urma sa aiba loc petrecerea.

Citeste in STORY, numarul curent:

  • Corina pregateste un duel cu Lil’Kim
  • Dana Nalbaru lupta impotriva obezitatii
  • Albert de Monaco se apropie de altar?

La fel de scumpi la vorba au fost si nasii cuplului, Cristi si Mihaela Borcea, colegii de echipa Catalin Munteanu, Ionel Danciulescu sau actionarul clubului Dinamo, Vasile Turcu, care nu prea s-au dat in vant sa discute cu presa. Cununia religioasa a avut loc la Biserica Elefterie, iar petrecerea aferenta s-a conumat la Palatul Snagov. Cei doi miri au purtat haine semnate de creatorul italian Pignatelli, cunoscut pentru tinutele sale de seara extravagante si acelasi care a creat rochia de mireasa a sotiei lui Adrian Mutu, Consuelo.

REMEMBER: Claudiu Niculescu se afla la cea de-a doua casatorie. Fotbalistul are din prima casatorie doi copii, Alexandru (8 ani) si Rebecca (4 ani).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus