Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Dieta de detoxifiere a lui Putin

Dieta de detoxifiere a lui Putin

Vladimir Putin nu este cel mai simpatic actor politic din aceasta perioada, dar cu certitudine dieta de detoxifiere a lui Putin este interesanta. Este greu de grezut ca metodele aplicate de Putin nu sunt printre cele mai bune asa ca dincolo de simpati si antipati, dieta de detoxifere a lui Putin este, in sine un subiect.

Suparat, nervos si stresat, Putin s-a retras intr-un complex balnear de lux din Spania, intr-o staiune des frecventata de Naomi Campbell si Kylie Minogue. Cum liderul rus este divortat gurile rele, care au tras cu ochiul la mica vacanta a acestuia, spun ca Putin combina dieta de detoxifiere cu prezenta mai mult decat agreabila a unor tinere domnisoare.   

Tot din surse bine informate, citate de presa din Marea Britanie, am mai aflat ca dieta de detoxifiere a lui Putin este foarte simpla si este o combinatie de alimente sanatoasa si multa miscare. Regimul este format din cereale integrale, sucuri naturale de fructe si legume, difereite salate, unde baza este formata din radacinoase, frunze verzi si fasole boabe. La toate acestea se adauga ceai verde neindulcit care inlocuieste apa si, in fiecare zi, o portie de supa miso. Dieta de detoxifiere a lui Putin include si carne de peste, pregatita doar la abur.

Dieta de detoxifiere a lui Putin exclude complet cafeaua, zaharul, alcoolul, lactatele si, evident, carnea. Dieta permite doua linguri de ulei de masline in fiecare zi si impune cel putin trei ore de activitate fizica. In ceea ce priveste activitatea fizica asta inseamna inot, gimnastica, alergare usoara, dar si sauna si masaj.

Dieta de detoxifiere a lui Putin este respectata de acesta pentru o perioada de cel putin doua saptamani, dar nu poate sa spuna nimeni daca mica vacanta pentru sanatate inceputa de liderul rus o sa dureze tot atat.

  • Detoxifiere de vara

Dieta de detoxifiere a lui Putin este una in mod cert eficienta, dat fiind faptul ca sustine procesul natural de detoxifiere prin cantitatea mare de fructe si legume crude pe care o presupune, chiar daca cele mai multe sunt consumate sub forma de suc. Aportul de proteine nu este afectat acesta fiind adus de carnea de peste si fasolea boabe care sunt principalele surse de proteine ale dietei. Ceaiul verde si supa miso sunt lichidele minune care impulsioneaza metabolismul si detoxifierea. In ceea ce priveste miscarea, masajul si sauna nu putem decat sa-l invidiem pe Putin pentru cat de mult timp poate aloca acestei componente a dietei de detoxifiere….

Poti sa incerci si tu dieta de detoxifiere a lui Putin. Respectata corect te va tonifia si te va ajuta sa scapi de canteva kilograme.

Citeste si cum traieste sanatos Putin.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus