Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Din secretele lui Carmen Dincă

Din secretele lui Carmen Dincă

Pentru solista trupei Camioane în Mulțime muzica a fost și va rămâne marea ei dragoste, însă cărările vieții au făcut-o să descopere altă pasiune: machiajul. A făcut cursurile de make-up fiind convinsă că tot ce a învățat îi va folosi doar ei, dar zicala „niciodată să nu spui niciodată!“ s-a confirmat din nou.

Are doi copii minunați, arată senzațional nu doar pe scenă, deși în viața de zi cu zi se fardează discret, natural, se îmbracă simplu, dar întotdeauna are un element șic care o pune în valoare. Carmen este una dintre femeile pe care le îndrăgești de la prima întâlnire. Extrem de pozitivă, cu vorba caldă și zâmbetul lipit parcă pe chip, insuflă încredere și te face să descoperi feminitatea în gesturi simple. După o pauză de 12 ani, s-a întors la prima dragoste, muzica. Împreună cu trupa, a înregistrat deja o piesă nouă și a reluat concertele. Machiajul a rămas în continuare o altă latură artistică prin care își exprimă talentul, deși muzica este acum în prim-plan. Secretele ei?

„Am început să fac make-up în urmă cu aproape nouă ani, fără să mă gândesc serios că voi profesa vreodată ca make-up artist. Eram într-o perioadă grea, nu mai lucram în televiziune și renunțasem să cânt cu trupa din simplul motiv că producătorii considerau că muzica noastră nu e pentru România. Am făcut cursurile la Kruger Brent și am avut cea mai bună profesoară, pe Ruxandra Dobrescu. Am primit o ofertă să lucrez ca make-up artist la Avon, una dintre cele mai mari companii de frumusețe din lume, și iată că de atunci am făcut sute, chiar mii de machiaje, am colaborat cu cele mai importante reviste din țară, cu majoritatea vedetelor și modelelor cunoscute de la noi, cu foarte multe femei în general.

Din ritualul meu de frumusețe nu lipsesc curățarea feței la sfârșitul zilei și folosirea cremelor care îmi hrănesc cel mai bine pielea. De mai bine de cinci ani de când am descoperit produsele de la Paula’s Choice, am legat o prietenie strânsă cu ele. Cred că este important ca fiecare femeie să-și descopere gama de îngrijire care răspunde cel mai bine nevoilor tenului și s-o folosească regulat. Îngrijirea corectă și consecventă a tenului asigură cea mai bună bază de machiaj.

Am învățat că simplitatea și originalitatea sunt cele mai bune alegeri când vine vorba despre haine și stil. Am învățat cât de importantă este unicitatea și faptul că frumusețea adevărată nu cere niciodată atenție și vine întotdeauna din inimă. Am învățat că hainele sunt ca o carte de vizită și reflectă întotdeauna personalitatea cuiva. Obiectele mele preferate de îmbrăcăminte în acest an sunt jeanșii albaștri, tricoul alb simplu și o pereche de ghete negre. Toate acestea mă fac să mă simt frumoasă și îmi definesc cel mai bine conceptul de simplitate. Machiajul meu preferat este natural, cu nuanțe de bej, marouri calde și uneori auriu sau arămiu. Smoky cred că este un machiaj doar pentru seară, pentru scenă, nu-l recomand pentru zi și în nici un caz mireselor! Simplitatea definește trăsăturile și pune mai bine în lumină feminitatea.

Când vreau să mă relaxez, merg într-un loc frumos, fără lume multă și agitație, ascult muzica mea preferată și mănânc cea mai bună prăjitură cu ciocolată.

Citește și:

Machiaj in acord perfect cu parul

5 greseli de machiaj

Cum mentii machiajul proaspat toata ziua

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus