Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Din secretele Mihaelei Munteanu

Din secretele Mihaelei Munteanu

Manager de relații publice la L’Oréal România de ani buni, inspirată de produsele frumuseții, creionează feminitatea în fiecare comunicat și face din orice eveniment organizat de ea o mică magie.

Delicatețea și creativitatea sunt cele două atuuri pe care le observi la Mihaela. Condimentate cu zâmbete și umor o fac întotdeauna o companie plăcută. Iar cum creativitatea își pune amprenta asupra stilului personal, n-ai cum să treci cu vederea stilul șic-smart-elegant pe care și-l creează, devenind un fel de brand personal. Prospețimea ideilor își are izvorul în tumultul de energie al tinereții, în forța cu care face față zi de zi provocărilor profesionale, dar și celor venite de la cei doi fii, unul de 15 și altul de 7 ani. Este o femeie actuală, activă și mereu atractivă. Am invitat-o să ne împărtășească din secretele ei.

Din ritualul meu de frumusețe nu lipsește niciodată mascara. Și nici parfumul. Am încercat să mă opresc la un singur produs, dar aș fi mințit. Și acum mint, pentru că în fiecare dimineață am un ritual clar, care cuprinde mai multe produse (creme, corector, fond de ten). Dar cred că mascara scoate în evidență privirea și te face să pari mai odihnită. Mi se pare un truc bun și rapid. Cât despre parfum, ce să spun… Știți cum e să simți că te sufoci dacă nu te dai cu parfum? Mă ajută să trec peste stres, atacuri de panică… Este medicamentul meu. Și clar mi-a creat dependență!

Am învățat că nu trebuie să fim sclavii modei cu orice preț. Cred că trebuie să fii tu însăți, să încerci să-ți creezi un stil recognoscibil. Prietenii îmi spun de multe ori: „Am văzut o bluză sau un pulover… parcă era marca MM (inițialele numelui meu – așa mă alintă prietenii); l-am văzut și am știut că e stilul tău“. Nu aș putea să-l denumesc, dar știu că orice trebuie să aibă ceva asimetric, strâmb, sfâșiat… nu e ceva complicat.

Când vreau să mă relaxez, merg la un film. Este momentul meu de maximă relaxare. Evident, aș putea să văd filmele acasă, dar la cinematograf mă relaxez cu adevărat. Nu e vorba doar de popcorn, că îl poți face acasă. Este altceva, e atmosfera. În plus, simt că fac
ceva pentru mine.

Uneori, în weekend încerc să-mi ofer câteva clipe de relaxare – fac o cafea așa cum îmi place mie (cu muuult lapte și puțin nes) și răsfoiesc o revistă. Nu-mi aduc aminte când am reușit să fac asta ultima dată, dar poate tocmai de aceea momentele astea sunt atât de prețioase.Dacă le-ai avea în fiecare zi, nu s-ar mai numi relaxare.

Citește și:

Liviu și Adriana Iurea: Doi români la Moscova

Simona Amânar: Echipa, mai presus de individ

Așa părinte, așa copil: Mircea și Ana Baniciu

Articol preluat din ediția de decembrie 2015 a revistei Femeia.

Autor: Luminița Tăbăran

Foto: arhiva personală

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus