Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Dolly Parton ii ia apararea lui Miley Cyrus

Dolly Parton ii ia apararea lui Miley Cyrus

Miley Cyrus provine dintr-o familie de vedete, aşadar este normal ca şi naşa ei să fie o mare celebritate. Dolly Parton i-a luat apărarea lui Miley, ca multe alte vedete de top de altfel, într-un interviu recent acordat London Evening Standard.

”Nu este simplu să fii tânăr. Este greu să ştii ce trebuie să faci. Trebuie să ajungi să fii dispus să îţi sacrifici sufletul ca să poţi realiza ceva” motivează cânăreaţa de country atitudinea rebelă a finuţei sale.

Ce-i drept, majoritatea vedetelor trec prin astfel de controverse în tinereţe, aşadar nu este exclus ca Miley Cyrus să ajungă să regrete cândva o parte dintre deciziile luate acum. Ca noi toţi. Cu toate astea, comportamentul extremist îi umbreşte talentul, pe care îl are din belşug.

”Am iubit-o de-a lungul timpului şi i-am urmărit dezvoltarea şi am văzut cât de deşteaptă şi talentată este. Nu cred că oamenii realizează încă ce cântăreaţă şi textieră grozavă este. Încearcă doar să îşi găsească locul ei în lume şi aripile să zboare” a mai adăugat Dolly Parton. Miley Cyrus şi-a declarat la rândul ei admiraţia pentru naşa sa într-un interviu din luna iulie a acestui an. ”Topul celor mai influente cântăreţe pentru cariera mea: pe locul 1 trebuie să fie Dolly Parton pentru că este naşa mea şi pentru că este o păpuşă Barbie în mărime naturală şi îmi place asta. Este o legendă şi muzica ei reprezintă copilăria mea. Este cea mai specială persoană din lume”.

Chiar dacă ar avea ceva de comentat la adresa lui Miley, Dolly Parton a declarat că nu ar interveni sub nicio formă în deciziile tinerei cântăreţe.

Ce părere ai despre atitudinea lui Dolly Parton faţă de Miley Cyrus? Ar trebui aceasta să se implice mai mult şi să o sfătuiască pe tânăra cântăreaţa?

Dolly Parton şi-a început cariera muzicală la vârsta de 13 ani şi a avut o carieră încununată de succes nu doar în industria muzicii, dar şi în televiziune.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus