Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Doua parfumuri Michael Jackson vor fi lansate in martie 2011

Doua parfumuri Michael Jackson vor fi lansate in martie 2011

Franck Rouas, un antrenor de tenis pentru starurile de la Hollywood, a semnat un contract cu tatal lui Michael Jackson pentru a crea o gama de parfumuri in memoria cantaretului decedat in 2009. Inspirate de parfumul plantelor care cresc la Neverland, ferma californiana care i-a apartinut megastarului, parfumurile Jackson’s Tribute (pentru barbati) si Jackson’s Legend (pentru femei) vor fi lansate in Las Vegas, in 7 martie.

Contractul a fost semnat de Franck Rouas si Joe Jackson la Encino, resedinta familiei Jackson. Informatia a fost confirmata si de Michael Jackson Estate, fondul ce administreaza averea starului, care a precizat insa ca nu este parte semnatara a acestui contract.

„Impreuna cu Joe Jackson, suntem parteneri cu drepturi egale in ceea ce priveste vanzarile mondiale, drepturile de televiziune si incasarile din publicitate”, a declarat directorul companiei Julian Rouas Paris. „O parte din incasari vor fi donate fundatiilor de caritate infiintate de Michael Jackson”.

Compania Julian Rouas Paris este o fabrica de parfumuri pe care Franck Rouas a infiintat-o in Las Vegas, in parteneriat cu un laborator din apropiere de orasul francez Grasse, renumit pentru parfumurile sale.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus