Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Drama noua in familia Kardashian

Drama noua in familia Kardashian

Se pare că soţul lui Khloe Kardashian a comis-o, din nou, aşa cum susţine o tânără avocată. Aceasta s-a ”confesat” presei că Lamar, soţul tinerei Kardashian a indus-o în eroare că s-ar fi despărţit de Khloe şi că au avut o scurtă relaţie foarte intensă care a durat în jur de 3 săptămâni.

După ce a citit vestea în presă, Khloe a sunat-o pe mama sa, Kriss pentru a găsi alinare. Din păcate nu a reuşit să o ajute prea mult deoarece fiica sa crede mărturia presupusei amante.  

  • Topul celor mai plictisitoare vedete din lume

Aceasta a făcut chiar un test cu detectorul de minciuni, pe care l-a trecut. Polina Polonski este avocat şi susţine că ea şi Lamar s-au cunoscut la hotelul Roosevelt din Hollywood pe 2 iunie şi că după câteva întâlniri au avut şi relaţii intime.

”Trăiam cu impresia că el a părăsit-o pe Khloe şi de aceea locuia la Roosevelt. Se purta ca şi când ar fi disponoibil pentru o relaţie şi a fost cu siguranţă o atracţie reciprocă.”

Nu cu mult timp în urmă o altă femeie a susţinut că a avut o relaţie extraconjugală cu Lamar care a durat un an. Khloe se simte cu adevărat mizerabil în această perioadă şi nu înţelege de ce soţul său ar înşela-o.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus