Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Drew Barrymore este deja insarcinata cu al doilea copil!

Drew Barrymore este deja insarcinata cu al doilea copil!

În vârstă de 38 de ani, Drew Barrymore a născut-o pe fiica sa, Olive, în luna septembrie a anului trecut iar acum ne-a împărtăşit fără rezerve vestea că este însărcinată, din nou! Actriţa a recunoscut de la bun început că îşi doreşte o familie cât mai numeroasă şi că este foarte fericită alături de soţul său, Will Kopelman.

Sarcina lui Drew Barrymore a fost confirmata de reprezentanţii artistei.

”Sunt sigură că m-am căsătorit cu cineva onest faţă de mine. Mă provoacă mereu. Este un tip puternic şi minunat. Intenţiile lui sunt impecabile. Chiar crede în munca cinstită şi să depui efort pentru a realiza ceva durabil. Ţin mult la el şi la fericirea lui.” Acestea au fost cuvintele lui Drew despre soţul său în cadrul unui interviu recent, adăugând fără ezitare că îşi doreşte frăţiori pentru fiica sa, Olive.

Drew şi Will s-au căsătorit în iunie 2012, însă pentru actriţă nu este prima căsnicie. Celelalte 2 căsnicii ale lui Drew au durat 2 luni şi 1 an şi nu a avut copii cu niciunul dintre cei 2 foşti soţi. Se pare că şi-a găsit totuşi jumătatea în persoana lui Kopelman, consultant în artă.

Felicitări pentru o familie atât de frumoasă şi din partea noastră pentru Drew Barrymore! Oare ce sex va avea noul bebe al familiei care se va naşte vara viitoare?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus