Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ducesa de Cambridge isi aniverseaza ziua singura

Ducesa de Cambridge isi aniverseaza ziua singura


Ducesa de Cambridge
va petrece ziua de naştere la Palatul Kensington, fara Prinţul William, dar alături de bebeluşul ei, prinţul George, şi, foarte probabil, alături de părinţii ei, în cadul unei petreceri restrânse, în familie.

Prezenţa lui William este pusă sub semnul întrebării, deoarece moştenitorul tronului Marii Britanii tocmai a început un curs la Universitatea Cambridge. Nu este exclus ca acesta să tragă o fugă până acasă în cursul serii.

La 32 de ani, Catherine este una dintre cele mai admirate femei din lume. Ducesa şi Prinţul William se bucură de o mare popularitate, pe de o parte datorită farmecului lor, dar şi pentru că au îndrăznit să iasă din rigori şi chiar să încalce unele dintre tradiţiile Palatului Buckingham.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 31 de ani, se vede nevoit să studieze managementul agriculturii pentru că în viitor va moşteni de la tatăl său Ducatul de Cornwall, un portofoliu impresionant de terenuri şi propietăţi. 

William nu va lua parte la cursurile obişnuite ale universităţii, ci alături de alţi câţiva studenţi aleşi pe sprânceană, va participa la seminarii pe tema comunităţilor rurale şi viitorul agriculturii din Marea Britanie. Anterior cursurilor de la Cambridge, William a studiat geografia la St. Andrews University, apoi a studiat 3 ani pentru a deveni pilot de elicopter RAF, specializat în căutare şi salvare. În timpul celor 20 de ore pe săptămână pe care Prinţul le va pentrece la cursurile de la Cambridge îl vor obliga pe acesta să locuiască o perioadă departe de familia sa, care locuieşte la Londra, în Palatul Kensington.

Revenind la aniversarea din familia Regală trebuie spus că ducesa de Cambridge este considerata un etalon in ceea ce priveste tinuta şi modul în care s-a prezentat la toate ieşirile publice, fapt care a adus o creştere a cotei de popularitate a Casei Regale.

Pentru cei care au nevoie de o mica satisfactie pentru orgoliul propriu sa spune ca ducesa este un veritabil Capricon, incapatanat si tenace, dedicat familiei si cu teluri foarte precise in viata.

Vezi aici o galerie cu cele mai frumose ţinute ale ducesei de Cambridge.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus