Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Elena Gheorghe despre scandalul surorii ei

Elena Gheorghe despre scandalul surorii ei

Elena Gheorghe are 22 de ani si deja este un nume cunoscut in Romania. Fata a unei invatatoare si a unui preot de tara, ea a reusit sa se remarce in muzica nu datorita banilor pe care i-a investit familia in ea, ci prin perseverenta si talent. Mai mult chiar, a reusit performanta de a nu isca niciun scandal legat de viata ei amoroasa.

Dar recent, numele i-a fost implicat intr-un conflict care o are ca protagonista pe sora ei, Ana. Jurnalist de profesie, Ana a fost acuzata de santaj de catre cantareata Cristina Spatar si de sotul ei. A vuit presa, a fost demarata o ancheta. Cantareata crede in nevinovatia surorii ei, la fel ca si mama, tata si Costin, mezinul fotbalist al familiei. „Suntem uniti, si la bine, si la greu. In plus, daca nu era ‹‹sora Elenei Gheorghe››, nu cred ca s-ar fi facut atata valva”.

In perioada scandalului, Elena era in juriul emisiunii Secret Talent, de unde s-a retras. Multa lume a spus ca presiunea mediatica a determinat-o sa faca asta. „Am avut un contract semnat pentru sase editii”, explica Elena. „Dupa filmarea lor, Antena 1 mi-a propus sa fac parte din juriu si la urmatoarele editii. Dar in ziua in care trebuia sa am filmarea, eu sustineam un concert foarte important, pentru care semnasem contract cu mult inainte sa primesc aceasta propunere”.

De altfel, Elena a tot avut oferte de a incepe o cariera in televiziune, dar i s-a parut mai important sa se concentreze pe muzica. A plecat din trupa latino Mandinga pentru a-si construi o cariera solo si ii merge foarte bine: „Am reusit sa imi castig identitatea fara sa fac compromisuri, singura, pas cu pas”.

Fii prima care afla STIRILE MONDENE din revista STORY. Direct pe telefonul tau mobil! Detalii AICI.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus