Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ellie White: Împlinită și implicată

Ellie White: Împlinită și implicată

Artistă cunoscută și mamă a doi copii superbi, Ellie White se dedică nu doar carierei și familiei, ci și unor proiecte frumoase și utile, venind în ajutorul tinerelor mame.

A pornit la drum ca solistă a formației DJ Project în 2002, alături de care a scris istorie: a fost trupa care a rămas cel mai mult timp (40 de săptămâni) în topurile radiourilor din România, cu o singură melodie, „Lumea ta”. După despărțirea de formație, Elena Baltagan a revenit pe scenă în 2010, sub numele de Ellie White. Iar acum a fost de acord să ne dezvăluie câteva detalii despre viața sa.

Îţi place iarna sau eşti genul care abia aşteaptă să vină primăvară?

Sunt genul care abia aşteaptă să vină vara şi să nu mai plece! Nu-mi place frigul deloc. Chiar mă bucură faptul că temperaturile din iarna asta au fost destul de ridicate.

Ce ne pregăteşte Ellie White pentru 2016 pe plan profesional?

Lucrez de ceva timp la un album complex pe care îmi doresc să îl lansez. Sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând anul acesta. În paralel lucrez la un nou single pe care îl voi lansa la începutul primăverii. Am lasnat de curând și Clubul Mămicilor, o platformă online destinată informării corecte a mămicilor şi a viitoarelor mămici. De asemenea, am lansat Asociaţia Clubul Mămicilor, prin intermediul căreia venim în ajutorul mamelor care se află în dificultate de a-şi creşte copiii, care întâmpină greutăţi şi care nu au suficiente resurse pentru a le dărui celor mici elementele de care au atâta nevoie. În plus, vom ajuta şi copiii care cresc fără părinţi, fără afecţiunea unei familii. Proiectul Clubul Mămicilor presupune şi multe deplasări în oraşele din ţară, unde vom organiza workshopuri şi diverse evenimente pentru mămici şi copii.

Și pe plan personal?

Pe plan personal încerc să mă bucur cât mai mult de cei doi copii ai mei şi de familia mea. Sper să putem pleca, cu toţii, măcar în două vacanţe, la mare şi la munte.
Mă simt binecuvântată să am o familie aşa de frumoasă.

Cum împleteşti viaţa de familie şi cariera profesională?

Se împletesc frumos amândouă, pentru că ambele lucruri îmi aduc fericire şi împlinire. Când pot, îmi iau copiii cu mine la evenimentele la care particip, pentru a fi cât mai aproape de ei în fiecare zi. Este o adevărată provocare zi de zi, dar este ceea ce mă ţine activă şi plină de viaţă. Nu-mi închipui viaţa altfel..

Cum arată o zi tipică pentru Ellie White?

Mai nou, mi-am luat ceas deşteptător! O cheamă Alexis-Maria! Este fetiţa mea. Domnişoara îmi dă trezirea în fiecare dimineaţă la ora 8.30. După giugiuleala şi pupăceala de rigoare, ne ridicăm amândouă din pat (pe băieţi îi lăsăm să mai doarmă puţin) şi ne apucăm de treburile zilnice: facem cafeaua, ceaiul, pregătim micul dejun pentru băieţi. Apoi Mihăiţă pleacă la grădiniţă, tati la birou şi noi două plecăm fie la studio, fie la repetiţii cu trupa mea. Pe la prânz facem cumpărăturile şi mergem să-l luăm pe Mihăiţă de la grădiniţă, venim acasă şi mâncăm împreună, iar seara, dacă mai am eu vreun eveniment la care pot veni cu mine, mergem împreună, dacă nu, o pregătesc pe cea mică de somn, îi dau de mâncare şi mă ocup de ce mai trebuie făcut pe plan profesional. Când ajunge şi Doru acasă, ne încheiem ziua uitându-ne la un film, de preferință la o comedie.

Care a fost cel mai frumos lucru care ţi s-a întâmplat anul trecut?

Cel mai frumos eveniment din 2015 a fost naşte­rea fetiţei mele Alexis-Maria. Familia, alături de întâlni­rile cu fanii mei, la concerte, îmi aduce cea mai mare bucurie.

Ai vreo reţetă a tinereţii, un secret de frumuseţe pe care să-l împărtăşeşti cu noi?

Un suflet tânăr şi o atitudine corespunzătoare menţin un corp tânăr.

Cum te-au schimbat copiii?

În cel mai frumos mod posibil! M-au făcut mai alertă, mai grijulie, mai iubitoare, m-au făcut să simt că trăiesc, că am un țel.

Care consideri că sunt cele mai importante atuuri ale unei femei?

Frumuseţea interioară şi zâmbetul!

Ai vreun motto după care te ghidezi în viaţă?

Carpe diem!

Pentru mămici

Dacă ești sau vei deveni mamă, Ellie White te așteaptă în Clubul Mămicilor, pe platforma www.clubulmamicilor.com sau pe Facebook: Clubul-Mamicilor. Veți găsi cele mai bune și mai actuale sfaturi de la specialiști din domenii precum psihologie, dezvoltare personală, nutriție, sănătate, dezvoltare profesională și legislație.

Citește și:

Paula Chirilă: Mă simt bine în pielea mea

Maria Dinulescu: Îmi dau sufletul pentru personaje

Sonia Simonov: Am încredere în mine

Articol preluat din ediția de februarie 2016 a revistei Femeia.

Autor: Mara Wagner

Foto: arhiva personală

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus