Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Emily Blunt este insarcinata

Emily Blunt este insarcinata

Emily şi John Krasinski sunt căsătoriţi de 3 ani, timp în care au pregătit terenul pentru venirea pe lume a unui bebeluş. Cei doi şi-au cumpărat o locuinţă într-un cartier prietenos, în care îţi poţi creşte copiii fără griji.

  • Tendinte impuse de vedete

Emily nu a făcut un secret din faptul că îşi doreşte copii. ”Vrem să avem copii, dar nu ştim când” a declarat aceasta într-un interviu anul trecut. Iată că momentul acela a venit şi viitorii părinţi ”nu ar putea fi mai fericiţi de atât” spune o sursă pentru US Weekley.

”Nu sunt foarte sigură când este momentul oportun pentru un copil. Amândoi provenim din familii mari şi ne dorim să avem o familie mare şi noi” a adăugat actriţa.

În plus, John era invidios pe colegii lui care sunt deja tătici. Spre exemplu, Matt Damon reuşea cu succes să se împartă între responsabilităţile de tată şi cele de la job. În acea perioadă Krasinski şi Damon scriau scenariul pentru ”Promise Land”.

Pe Emily o ştiţi din filme precum ”Salmon Fishing in the Yemen” (cu Ewan McGregor), ”The Adjustmen Bureau” (cu Matt Damon) sau ”Looper” (cu Joseph Gordon-Levitt şi Bruce Willis). Cât despre soţul său, John Krasinski, aţi auzit de el în serialul ”The Office” (actor şi regizor)  sau în ”The Promise Land” (scenarist şi actor).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus