Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Emma Watson – noua imagine Lancome

Emma Watson – noua imagine Lancome

Actrita britanica Emma Watson, interpreta personajului Hermione din franciza Harry Potter, a fost desemnata noua imagine a brandului de produse cosmetice Lancome.

Actrita in varsta de 20 de ani reprezinta deja brandul Burberry si linia de articole vestimentare etice People Tree. Potrivit publicatiei Entertainment Weekly, contractul semnat cu brandul Lancome i-a adus tinerei actrite o suma de sase cifre.

Emma Watson va fi personajul principal in urmatoarea campanie publicitara a brandului Lancome, coordonata de fotograful Mario Testino. Filmarile si fotografiile vor debuta in luna martie 2011.

Emma Watson va putea fi vazuta in drama „My Week With Marilyn”, un lungmetraj care descrie relatia tensionata dintre Laurence Olivier si Marilyn Monroe in timpul filmarilor de la „The Prince and the Showgirl” (1957). Actrita Michelle Williams va interpreta rolul legendarei actrite americane.

Emma Watson a jucat in filmele cu cele mai mari incasari din deceniul trecut, potrivit unui top alcatuit de Guinness Book Of World Records.

  • Lancome Paris este un brand de produse cosmetice detinut de grupul L’Oreal din 1963. Lancome face parte din divizia Luxury Products, care produce parfumuri, produse pentru ingrijirea pielii si produse de machiaj, comercializate la preturi care se adreseaza unei clientele de lux.
  • Actritele Kate Winslet, Anne Hathaway, Uma Thurman si Julia Roberts au fost in trecut ambasadoare Lancome.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus