Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Emma Watson trece de la Hermiona la „Mica sirena”

Emma Watson trece de la Hermiona la „Mica sirena”

Emma Watson ar putea juca rolul principal in ecranizarea live action a basmului "Mica sirena", proiect ce va fi regizat de Sofia Coppola pentru studiourile Universal.

Interpreta Hermionei din "Harry Potter" este preferata Sofiei Coppola pentru rolul sirenei indragostite de un print muritor, dupa ce Emma Watson a colaborat cu regizoarea americana pentru cel mai recent film al sau, "Hotii de celebritate" (2013), informeaza contactmusic.com.

"Sofia o vrea pe Emma, intre cele doua exista un respect reciproc enorm, prin urmare ar fi surprinzator ca proiectul sa continue una fara cealalta. Companiile de film Universal si Working Title intentioneaza sa se miste repede, asa ca anuntul urmeaza a fi facut cat de curand", a declarat o sursa pentru ziarul The Sun.

"Mica sirena", care a fost ecranizat ca film de animatie de studiourile Disney, este cel mai recent basm clasic ce va fi adaptat live action de un alt studio de productie. Cu toate acestea, spectatorii nu trebuie sa se astepte la o noua versiune a filmului de animatie "The Little Mermaid", produs de Disney in 1989, ce schimba finalul povestii, propunand un happy-end hollywoodian.

Din informatiile disponibile pana acum, Sofia Coppola va regiza o adaptare cinematografica fidela basmului lui Andersen, publicat in 1873, in care printul se casatoreste cu alta femeie, iar mica sirena are parte de un final tragic.

Sofia Coppola a preluat proiectul acestei ecranizari de la regizorul Joe Wright, care in prezent lucreaza la adaptarea filmului "Peter Pan" pentru studiourile Warner Bros.

Emma Watson, nascuta in 1990, a fost un real succes in "Harry Potter", putand fi vazuta ulterior alaturi de Michelle Williams si Kenneth Branagh in filmul "O saptamana cu Marilyn" si fiind distribuita de Sofia Coppola in "Hotii de celebritate".

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus