Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Eva Longoria are un nou iubit

Eva Longoria are un nou iubit

Eva Longoria şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la braţul unui nou bărbat, Jose ”Pepe” Antonio Baston, presedintele Televisa, cea mai mare companie de media în America latină.Eva Longoria şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la braţul unui nou bărbat, Jose ”Pepe” Antonio Baston, presedintele Televisa, cea mai mare companie de media în America latină. Aceasta nu este prima oară când Eva şi Jose îşi fac apariţia împreună în public, doar că in precedentele iesiri publice mogulul media a fost confundat (intentionat, spun gurile rele), cu fostul iubit al actriţei, Eduardo Cruz.

Întâlnirea de la restaurantul Serafina din New York, descrisă de martori cu lux de amănunte, la care se presupunea că Eva Longoria era în tandreţuri cu fostul iubit, era de fapt cu actualul ei partener, Jose. La sosirea pe covorul roşu la un eveniment din Mexico City cei doi au provocat numeroase discuţii pozând în cuplul perfect în faţa fotografilor. Ce-i drept, zâmbetul sincer al Evei ne face să credem că acest nou bărbat din viaţa ei o face fericită.

Eva Longoria a format un cuplu timp de 4 luni în această vară cu antreprenorul Ernesto Arguello de care s-a despărţit în luna august după ce încheiase în martie relaţia cu Eduardo Cruz, fratele mai mic al actriţei Penelope Cruz.
Sperăm ca de această dată să fie o relaţie stabilă pentru Eva Longoria alături de mogulul media Jose ”Pepe” Antonio Baston.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus