Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Eva Longoria este din nou single

Eva Longoria este din nou single

Eva Longoria nu a avut noroc nici de această dată de o relaţie de durată, conform TMZ, care anunţă despărţirea categorică a fostei neveste disperate de iubitul său antreprenor. Cei doi au avut parte de câteva luni de relaţie foarte intense, care au implicat mai multe călătorii importante împreună.

Motivul care a stat la baza acestei decizii este unul foarte popular în rândul vedetelor. Eva şi Ernesto nu au timpul necesar pentru a se dedica unei relaţii adevărate. Deloc surprinzător, având în vedere numeroasele evenimente la care a participat actriţa în ultima vreme, iar Ernesto este cu siguranţă foarte implicat în conducerea afacerilor sale.

Relaţia Evei cu Ernesto părea foarte serioasă având în vedere că au recunoscut amândoi că formează un cuplu, însă în aceste 4 luni au avut timpul necesar să îşi dea seama dacă pot continua la fel de serios legătura.

Deşi ne pare rău că nici de această dată Eva nu şi-a găsit perechea, cu siguranţă că sunt numeroşi burlaci care se bucură de veste şi îşi aşteaptă şansa de a o cuceri pe focoasa actriţă.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus