Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Eva Longoria s-a combinat cu un fost prieten

Eva Longoria s-a combinat cu un fost prieten

Eva Longoria are o relatie cu omul de afaceri Ernesto Arguello, devenit celebru in urma participarii sale la reality show-ul "Ready for Love".

"Cred ca relatia noastra este speciala pentru ca la inceput am fost doar prieteni", a declarat actrita, care a confirmat ca este implicata intr-o relatie cu Ernesto Arguello, chiar pe contul sau de Twitter.

Longoria l-a cunoscut pe Arguello cand, chiar ea, l-a distribuit in reality show-ul "Ready for Love". Vedeta este cea care a produs spectacolul.

Eva Longoria a mai spus ca ea si omul de afaceri au fost la inceput doar prieteni, dar au vazut lucrurile dintr-o alta perspectiva datorita speculatiilor presei despre ei. "Cred ca ar trebui sa multumim presei ca ne-a deschis ochii", a spus actrita.

Potrivit presei americane, Eva Longoria s-a intors recent dintr-o calatorie in Nicaragua in timpul careia i-a cunoscut pe membrii familiei noului sau iubit. De asemenea, Longoria l-a insotit pe Arguello intr-o calatorie in Honduras unde acesta a finantat constructia unor case pentru familii nevoiase.

Eva Longoria a devenit celebra gratie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune  "Neveste disperate". Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria dateaza din 2008, cand a jucat in comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", si 2012, cand a aparut in "For Greater Glory: The True Story of Cristiada".
 

Comments

comments

Lasă un răspuns