Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Eva Longoria s-a intors la o iubire mai veche

Eva Longoria s-a intors la o iubire mai veche

După scurta şi intensa relaţie cu antreprenorul Ernesto Arguello, Eva Longoria s-a întors la o veche iubire. Eduardo Cruz, fratele lui Penelope Cruz.

Eva şi Eduardo au fost văzuţi luând prânzul împreună în oraş, fapt deoc ieşit din comun, doar că masa lor a fost ”condimentată” şi cu un sărut pasonal, spun martorii pentru E Online. Cei doi s-au întâlnit într-un restaurant select din New York, unde Longoria a purtat o ţinută casual.

”După puţin timp au început să se ţină de mână şi să se sărute… Apoi au fost foarte drăgăstoşi unul cu celălalt. Erau aşezaţi la o masă în aer liber în faţa restaurantului. Păreau că nu îi interesează cine îi vede” susţine un martor.

Eva şi Eduardo s-au întâlnit şi la cină la acelaşi restaurant, de data aceasta actriţa a alegând să poarte o ţinută mai groasă din cauza vremii. Aceasta  a purtat pantaloni negri de piele cu bocanci înalţi şi o geacă groasă. ”Erau foarte drăguţi împreună, cum se ţineau de mână şi se sărutau. Erau adorabili. Eva era într-o dispoziţie foarte bună, avea un zâmbet mare şi a fost deosebit de amabilă cu staff-ul restaurantului” a declarat aceeaşi sursă pentru E Online.

Eva Longoria şi fratele mai mic al lui Penelope Cruz au avut o relaţie plină de despărţiri, însă cumva cei doi ajung mereu împreună. Sperăm că de data aceasta să fie definitiv!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus