Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Eva Mendes starneste controverse in reclama Calvin Klein

Eva Mendes starneste controverse in reclama Calvin Klein

Eva Mendes este imaginea Calvin Klein si, in aceasta calitate, a pozat alaturi de modelul Jamie Dornan pentru a promova colectia de lenjerie intima a brandului. Imaginea cu ei doi intr-o ipostaza sexy, semi-dezbracati si transpirati, urma sa apara atat in reviste, cat si in pancarte publicitare prin diferite orase. Fotografia, creatie a cunoscutului fotograf Steven Klein, a aparut si in SUA, tara in care cu un an inainte fusese interzisa o alta reclama Calvin Klein, la parfumul Secret Obsession. Eva Mendes rostogolindu-se goala prin niste astrenuturi, cu o fractiune de sfarc la vedere, a fost considerata prea sexy pentru a fi difuzata la televiziunea americana.

Fixata pe niste cladiri in cartierul new yorkez SoHo, reclama cu ea si Jamie Dornan a starnit unele proteste pe motiv ca e prea explicita pentru a fi expusa in locuri unde minorii au acces liber la ea. „Unii dintre noi nu vrem sa ne expunem copiii la asa ceva – este la limita pornografiei”, si-a exprimat nemultumirea un rezident. Parerile sunt insa impartite. „Este mai sexy decat reclamele anterioare. E perfecta daca vrei sa vinzi lenjerie intima”, e de parere un alt locuitor.

Oricum, sexul vinde si Calvin Klein este un brand care a mizat mereu pe imagini explicite pentru a-si vinde produsele. In luna iunie, tot in SoHo, a fost retras un afis publicitar la blugii CK, din cauza protestelor rezidentilor si a unui grup de avocati crestini. Reclama infatisa o adolescenta si trei barbati, surprinsi in ipostaze sexy, imbracati doar in blugi Calvin Klein. Cu alte cuvinte, facea trimitere la sexul in grup si la masturbare.

Calvin Klein are o lunga istorie a reclamelor interzise. In 1981, Brooke Shields, pe atunci in varsta de 15 ani, gangurea ca „nimic nu sta intre mine si blugii Calvin Klein”. Si acum 30 de ani, sa apari ca minora la TV, chiar si intr-o reclama, si sa spui ca nu porti lenjerie intima era considerat indecent. Intre timp, am mai renuntat la pudibonderii, dar se pare ca americanii, mai ales cei din SoHo, sunt inca destul de usor de socat.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus