Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Evan Rachel Wood si Chris Evans – sexy in reclama parfumului Gucci Guilty

Evan Rachel Wood si Chris Evans – sexy in reclama parfumului Gucci Guilty

In iunie 2010, actrita Evan Rachel Wood a fost aleasa de casa Gucci ca sa promoveze parfumul Guilty. Print-urile reclamei tocmai au fost facute publice, iar actrita americana apare in ipostaze sexy alaturi de actorul Chris Evans. In ambele reclame, ea se uita languros in obiectiv, in timp ce el o saruta cu ochii inchisi pe gat si pe obraz. Amandoi sunt dezbracati, dar imaginile nu arata nimic compromitator, sex-appeal-ul fiind transmis prin ipostazele si mimica celor doi.

Aceasta este prima reclama pe care Evan Rachel Wood o face pentru un produs de frumusete. Frida Giannini, directorul de creatie de la Gucci, a ales-o personal pe actrita ca imagine a parfumului Guilty. „Am ales-o pe Evan Rachel Wood pentru ca are un caracter foarte puternic”, declara Giannini in iunie 2010. „Este tanara si in plina ascensiune, iar eu n-am vrut sa ofer acest proiect unei femei mult prea cunoscute”.

  • Evan Rachel Wood (22 ani) s-a remarcat gratie rolurilor din filme precum „Thirteen”, „Across the Universe” si „The Wrestler”. In prezent, o interpreteaza pe regina-vampir Sophie-Ann in serialul „True Blood” si tocmai a terminat de filmat mini-seria „Mildred Pierce”, in care joaca alaturi de Kate Winslet. Este logodita cu rockerul Marilyn Manson, cu 20 de ani mai in varsta decat ea.
  • Chris Evans (29 ani) este cunoscut pentru interpretarea personajului Human Torch in seria „Fantastic Four” si in 2011 va aparea in rolul unui alt super-erou, Captain America. Intre 2004 si 2006, a fost iubitul actritei Jessica Biel.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus