Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Familia Beckham se muta in casa noua

Familia Beckham se muta in casa noua

Familia Beckham a vândut prima locuinţă de familie din Hertfordshire, pentru suma de 12 milioane de lire şi urmează să cumpere o proprietate în vestul Londrei, care costă în jur de 45 de milioane de lire. Acum că Victoria se concentrează exclusiv asupra carierei sale de designer cu sediul în capitala britanică iar David şi-a încheiat cariera de sportiv, cei 2 nu vor mai nevoiţi să se mute în alte ţări sau oraşe.

Proprietatea din Hertfordshire este prima locuinţă a familiei Beckham, pe care cei doi au achiziţionat-o după căsătorie pentru suma de 2.6 milioane de lire. Cei 3 băieţi, Brooklin, Romeo şi Cruz au copilărit la Hertfordshire, de aceea a fost o decizie dificilă pentru cuplu să renunţe la atâtea amintiri. Cu toate astea, ei locuiesc deja la Londra, unde copii merg la şcoală iar programul Victoriei şi a lui David nu le permite să mai petreacă timpul departe de capitală.

În preţul de vânzare a proprietăţii din Hertfordshire intră şi preţul de vânzare a 3 maşini sportive la care a renunţat David şi o casă de vacanţă din Franţa. Familia Beckham îşi va face vacanţele în casa din Los Angeles, unde au locuit ultimii ani înainte să se întoarcă la Londra.

David şi Victoria se vor muta definitiv din vechea locuinţă după Crăciun, pentru a le oferi ocazia cumpărătorilor de a-şi petrece începutul noului an în casa cea nouă.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus