Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Familia lui Michael Jackson a pierdut procesul cu AEG Live

Familia lui Michael Jackson a pierdut procesul cu AEG Live

După 4 zile de deliberări, juriul a decis că mortea lui Michael Jackson nu a fost provocată de neglijenţa personalului companiei AEG Live, care se ocupa de promovarea turneului artistului. ”Verdictul juriului eliberează de orice răspundere AEG Live, confirmând ceea ce noi ştiam de la început – deşi moartea lui Michael Jackson a fost o tragedie teribilă, nu a fost provocată  de angajaţii companiei” a declarat avocatul AEG Live.

Procesul a început în luna aprilie şi urma să stabilească dacă moartea starului pop a fost cauzată de doctorul sau ori din vina lui personală şi dacă doctorul Murray era angajatul companiei care promova turneul sau al artistului. Murray  fost găsit vinovat de omor prin imprudenţă în noiembrie 2011 şi urmează să fie eliberatdin închisoare pe 28 octombrie. Acesta îi administra cantităţi mult prea mari de anestezic lui Jackson, fapt care i-a agravat starea de sănătate până la moarte.

Avocatul familiei Jackson susţine că doctorul era pe statul de plată al companiei AEG şi că trebuia să îl convingă pe artist să susţină mega turneul de 50 de concerte în ciuda stării de sănătate precare. De cealaltă parte, avocaţii companiei susţin că AEG Live nu ar mai fi susţinut turneul dacă se ştia că Jackson joacă ruleta rusească în dormitor în fiecare noapte.

  • Paris Jackson a reluat, în secret, legatura cu mama ei

Brian Panish, avocatul familiei Jackson susţine că este o vină împărţită, atât a lui Michael dar şi a companiei, într-un procent covârşitor. În plus, atunci când artistul a ratat câteva repetiţii şi doctorul Murray şi-a exprimat îngrijorarea în privinţa stării de sănătate a lui Michael, CEO-ul AEG Live ar fi trimis un e-mail în care scria ”aminteşte-I lui Murray cine plăteşte factura”.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus