Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Fanii lui Beyonce ii cer sa boicoteze nunta lui Kim

Fanii lui Beyonce ii cer sa boicoteze nunta lui Kim

Fanii lui Beyonce îi cer divei să nu participe la nunta lui Kanye West cu Kim Kardashian. Nemultumiti fanii  lui Beyonce au redactat o petitie online în care îi cer vehement artistei să nu participe la viitoarea nuntă a lui Kim Kardashian şi i-au oferit chiar şi câteva exemple de scuze pentru a se sustrage de la eveniment.

Petiţia nu a adunat decât 300 de semnături în câteva zile, după care a fost retrasă tot de cel care a creat-o pe motiv că ”Beyonce este o femeie matură în stare să ia hotărâri pentru ea singură”.

Chiar dacă petiţia ar fi strâns semnături în continuare, diva pop nu este obligată să urmeze cererea fanilor săi. În plus, Jay Z şi Kanye West sunt prieteni foarte bun astfel că ar fi un gest lipsit de respect să nu participe la nunta rapperului doar pentru că aşa îi cer nişte necunoscuţi.

Beyonce s-a purtat frumos cu Kim Kardashian până acum, deşi nu putem spune că sunt prietene apropiate. Cântăreaţa le-a transmis felicitări publice lui Kanye şi Kim la naşterea fetiţei lor şi apoi a vizitat-o pe starletă şi pe micuţa Nori când Kanye era plecat la Paris.

Petiţia online susţine că Beyonce nu are nevoie de scuze pentru a nu participa la nunta lui Kim Kardashian pentru că ”există întotdeuna ceva mai bun de făcut decât să participe la un astfel de eveniment”. Semnatarul susţine că întreg clanul Kardashian a devenit faimos şi a făcut avere…nefăcând nimic şi că nu este un comportament ce trebuie susţinut.

Tu ce părere ai, ar trebui să se scuze Beyonce de la nunta lui Kim Kardashian?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus