Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Femeile din viata lui Johnny Depp

Femeile din viata lui Johnny Depp

În prezent se zvoneşte că Johnny ar fi într-o relaţie cu actriţa Amber Heard, alături de care a jucat în filmul ”The rum diary”, unde a început şi povestea lor de dragoste. Cei doi  au o relaţie foarte discretă, au fost fotografiaţi împreună foarte rar şi nici nu au apariţii la evenimente publice. Actorul va împlini pe 9 iunie vârsta de…50 de ani, pe când tânăra sa iubită are 27 de ani.

Cea mai lungă şi stabilă relaţie în care a fost implicat Depp a avut ca rezultat şi doi copii, Lily Rose şi John Christopher, cu Vanessa Paradis. Cei doi au format un cuplu de invidiat timp de 14 ani. Johnny şi Vanessa au locuit împreună în Franţa şi au ţinut relaţia departe de lumina reflectoarelor.

Actorul a fost căsătorit pentru scurt timp cu Lori Anne Allison, după care a fost logodit cu Jennifer Grey, cu Sherilyn Fenn şi apoi cu actriţa Winona Rider, pentru care şi-a tatuat pe braţ ”Winona forever”. A urmat apoi o relaţie controversată de 4 ani cu fotomodelul britanic Kate Moss după care a început să iasă cu simpatica franţuzoaică Vanessa Paradis.

Următorul film în care apare Johnny Depp, ”The Lone Ranger”, în care a făcut echipă cu Armie Hammer va fi lansat în cinematografe în această vară.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus