Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Fergie a nascut un baietel

Fergie a nascut un baietel

Fergie, solista grupului The Black Eyed Peas, a nascut un baietel, joi, intr-un spital din Los Angeles, a anuntat purtatorul de cuvant al sotului ei, actorul Josh Duhamel.

Fiul lui Fergie, al carui nume este Axl Jack Duhamel a cantarit la nastere 3,5 kilograme, a spus Ruth Bernstein, purtatorul de cuvant al lui Duhamel. Micutul a venit pe lume prin cezariana in 29 august la un spital din Los Angeles.

Numele baietelui este inspirat din de numele lui Axl Rose, membri in formatia Guns N’ Roses si a fost stabilit inainte de venirea micutului pe lume. Acesta este primul copil atat pentru Fergie – care, recent, si-a schimbat oficial numele din Stacy Ann Ferguson in pseudonimul artistic -, cat si pentru Duhamel.

Fergie, in varsta de 38 de ani, si Josh Duhamel, in varsta de 40 de ani, s-au casatorit in ianuarie 2009, dupa o relatie de cinci ani.

In 2006, Fergie a lansat un album solo, intitulat "The Duchess", care a inclus doua piese care au ajuns No.1 in topul Billboard Hot 100: "London Bridge" si "Big Girls Don’t Cry".

Trupa The Black Eyed Peas, compusa din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap si Taboo, a obtinut sase premii Grammy, iar albumele formatiei s-au vandut in peste 56 de milioane de exemplare in intreaga lume. Trupa americana a concertat si la Bucuresti, in septembrie 2007.

Josh Duhamel s-a remarcat in filmele din seria "Transformers", precum si in lungmetrajele "Refugiu pentru viata/ Safe Haven" (2013), "De anul nou/ New Year’s Eve" (2011), "Viata asa cum este ea/ Life as We Know It" (2010) si "Amor la Roma/ When in Rome" (2010).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus