Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Fiica lui Paul Walker, invitatul de onoare al lui Justin Bieber

Fiica lui Paul Walker, invitatul de onoare al lui Justin Bieber

Fiica în vârstă de 15 ani a actorului Paul Walker s-a numărat printre invitaţii speciali de la premiera documentarului lui Justin Bieber, ”Belive”, conform E!News.

Tânăra a sosit într-un dintre maşinile lui Bieber dar nu a păşit pe covorul roşu alături de celelelte vedete, printre care s-au numărat şi Jaden Smith, Kylie Jenner şi Usher.

Meadow a fost foarte discretă şi a evitat cu succes orice apariţie în presă după accidentul fatal al tatălui ei. Tânăra nu deţine conturi pe site-urile de socializare însă de curând a fost făcută publică o fotografie în care Meadow apare lângă Justin Bieber şi o altă tânără, la unul dintre concertele starului.

Raportul oficial cu privire la accidentul lui Paul Walker care a fost făcut public de curând exclude posibilitatea ca o defecţiune tehnică la maşină să fi provocat nefericitul eveniment. Luna viitoare vom afla şi viteza cu care rula maşina în momentul impactului, când inginerii de la Porche vor încerca să recupereze datele din calculatorul automobilului.

Surse apropiate familiei lui Paul Walker spun despre Meadow că îi seamană tatălui ei şi că a fost un mare sprijin pentru toată lumea în această perioadă foarte dificilă.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus