Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Fotografie de familie: Kate, George si William

Fotografie de familie: Kate, George si William

 

Ducele si ducesa de Cambridge au publicat o noua fotografie de familie, prima de la botezul printului George, in ajunul debutului turneului de trei saptamani pe care cei doi, insotiti de fiul lor, il vor face in Australia si Noua Zeelanda.

Fotografia a fost data publicitatii si a fost realizata de Jason Bell, ca si celelalte fotografii oficiale ale cuplului, facute la botezul printului. Ducele si ducesa de Cambridge, printul George si Lupo sunt la una din ferestrele apartamentului lor din Kensington Palace. Fotografia este lipsita de eticheta fotografiilor oficiale, desi este o imagine oficiala, dovedind o data in plus stilul foarte cald si abordarea moderna a relatiilor publice ale familiei.

Kate Middleton este stralucitoare, poarta un top de culoare crem, William are o camasa albastru pal, ca de fiecare data in aceste poze de familie cu manecile suflecate, iar micutul, care are deja opt luni poarta ca si tatal sau un pulover albastru. Printul George este concentrat la Lupo, care la randul lui pare sa fie atent la cel mic. In fotografie, familia arata natural, este relaxata si fericita.

William mult mai matur, pe masura rolului sau in crestere in familia regala, iar micutul print dulce si sociabil.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns