Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Garderoba din Totul despre sex 2 valoreaza 10 milioane de dolari

Garderoba din Totul despre sex 2 valoreaza 10 milioane de dolari

Conform revistei americane In Touch Weekly, actorii din „Totul despre sex 2” vor purta haine in valoare de aproape 10 milioane de dolari. Si se pare ca Sarah Jessica Parker si colegele ei de platou sunt atat de norocoase incat pot pastra toate tinutele.

Intr-un decor luxuriant din Abu Dhabi, personajul principal Carrie Bradshaw va schimba 41 de tinute pe durata filmului. Acestea includ haine ale designerilor Pucci, Halston si chiar ale regretatului Alexander McQueen. Dupa o vizita pe platourile de filmare, stilistul Phillip Bloch a estimat bugetul pentru garderoba din „Totul despre sex 2” la uimitoarea suma de 10 milioane de dolari. „Unele piese costa mai mult decat o masina SUV”, a declarat el.

Patricia Field, stilista filmului pe care Sarah Jessica Parker o considera „indispensabila”, a combinat haine scumpe cu unele mai putin costisitoare pentru a crea look-uri inovative, care cu siguranta vor seta noi tendinte in moda din toata lumea.

De parca fashionistele nu erau suficient de invidioase deja, Kristin Davis, interpreta lui Charlotte, a dezvaluit ca actritele isi vor pastra tinutele de la filmari. Pana atunci insa, ele trebuie sa fie foarte atente cu hainele, pentru ca unele dintre ele sunt piese unicat ale colectiilor prezentate pe podiumuri.

  • „Totul despre sex 2” va avea premiera in Romania pe 4 iunie 2010 si le va infatisa pe cele patru protagoniste luptandu-se cu criza economica.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus