Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Gavin Rossdale si-a inselat sotia cu Courtney Love

Gavin Rossdale si-a inselat sotia cu Courtney Love

Cantareata Courtney Love a declarat la emisiunea radio a lui Howard Stern ca a avut o aventura cu Gavin Rossdale, dupa ce acesta s-a casatorit cu Gwen Stefani. Nu este chiar o noutate, avand in vederea ca in noiembrie 2006, intr-un interviu pentru revista Pop, vaduva lui Kurt Cobain sustinea acelasi lucru – ca a avut o relatie de opt luni cu solistul trupei Bush. Doar ca atunci spunea ca el si-a inceput relatia cu Gwen Stefani doar dupa ce ea, Courtney, i-a dat de inteles ca intre ei totul s-a terminat. Mai mult chiar, in 2006, rockerul ii trimisese un inel cu diamant, la care Courtney a renuntat, aruncandu-l in raul Mississippi, pentru a-l convinge pe actorul Edward Norton sa iasa cu ea.

Suna a scenariu de film, cu atat mai mult cu cat acum, in 2010, solista trupei Hole si-a schimbat versiunea: Gavin Rossdale era casatorit atunci cand a avut o relatie cu el. In stilu-i specific, Courtney i-a dezvaluit si cateva picanterii lui Howard Stern – de pilda, ca obisnuia sa-si imagineze cum se casatoreste cu solistul trupei Bush, sau ca tehnicile lui sexuale s-au imbunatatit gratie sotiei lui. Pentru a lamuri situatia, Howard Stern a insistat cu intrebarile despre perioada in care s-a desfasurat relatia, dar Courtney Love si-a sustinut de fiecare data afirmatiile.

Gwen Stefani si Gavin Rossdale s-au casatorit in 2002 si au doi copii impreuna. Solista trupei No Doubt a fost devastata cand, in 2004, un test ADN a demonstrat ca sotul ei are o fiica in urma unei relatii cu Pearl Lowe, cantareata devenita creator de moda.

  • UPDATE: Gavin Rossdale a dezmintit pe contul lui de Facebook declaratiile lui Courtney Love: „Gwen si Gavin Rossdale vor sa-si asigure fanii ca nimic din ce s-a intamplat inainte de casatoria lor nu are impact asupra situatiei actuale. Totul e bine in familia Rossdale”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus