Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > George Clooney a fost bolnav de malarie

George Clooney a fost bolnav de malarie


George Clooney
s-a imbolnavit de malarie in timpul unei calatorii pe care a facut-o in Sudan la inceputul lui ianuarie 2011. Purtatorul de cuvant al actorului american a anuntat insa ca acesta s-a vindecat deja. George Clooney, in varsta de 49 de ani, a vizitat deseori Sudanul si s-a implicat in numeroase campanii pentru a atrage atentia comunitatii internationale asupra referendumului istoric organizat recent in Sudan, prin care provincia din sudul acestei tari doreste sa devina stat independent.

„George s-a vindecat complet de malarie, pe care a contractat-o in timp ce se afla in Sudan, in prima saptamana din ianuarie”, a declarat agentul de presa al actorului. „Aceea a fost cea de-a doua criza a bolii. Vindecarea lui ilustreaza faptul ca, folosind o medicatie potrivita, cea mai letala maladie din Africa poate fi redusa la o perioada de zece zile mai proaste, in locul unei condamnari la moarte”, a adaugat aceeasi sursa.

Vestea despre boala lui George Clooney a aparut printr-un mesaj postat pe Twitter de Piers Morgan, prezentatorul unei emisiuni pe postul CNN, care a anuntat ca starul din „Ocean’s Eleven” se afla „sub medicatie stricta si se simte destul de rau”. Insa agentul de presa al actorului a precizat imediat ca interviul acordat de Clooney lui Piers Morgan a fost de fapt inregistrat cu o saptamana in urma.

  • In 2006, George Clooney a primit trei nominalizari la Oscar: pentru Cea mai buna regie si Cel mai bun scenariu original, cu filmul „Noapte buna si noroc/ Good Night and Good Luck”, si pentru Cel mai bun rol secundar, in „Syriana”, pentru care a si primit Oscarul. A fost pentru prima data cand cineva a fost nominalizat in acelasi an pentru interpretare si regie, cu doua filme diferite.
  • De atunci, el a mai fost nominalizat de doua ori la Oscar, la categoria Cel mai bun rol principal, pentru „Michael Clayton” si „Sus, in aer/ Up in the Air”.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus