Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > George Clooney se insoara!

George Clooney se insoara!

George Clooney se insoara! Iar informatia nu este doar o stire mondena ci realitatea absoluta. Amal Alamuddin, o tanara avocata care s-a tinut foarte departe de lumea showbiz-ului, desi a avut deseori tangente cu aceasta, este cea care a reusit sa-l cucereasca pe cel mai ravnit burlac din lume.

George Clooney si Amal sunt iremediabil indragostiti unul de altul si sunt decisi sa ramana impreuna pentru totdeauna. Cel putin asa suna angajamentele de moment facute publice de cei doi, prin gura prietenilor, care se declarata impresionati de cat de totala si solida este legatura celor doi.

George Clooney i-a oferit lui Amal Alamuddin inelul de logodna in Malibu, in urma cu doar cateva zile.

George Clooney are 52 de ani, arata foarte bine si pare iremediabil indragostit de iubita sa in varsta de 36 de ani. Cei doi se cunosc de ceva vreme din campaniile umanitare duse de George Clooney, in conditiile in care Amal este avocat dedicat pentru campaniile umanitare.  

Amal Alamuddin este si unul din avocatii fondatorul WikiLeaks, Julian Assange. Amal a studiat la Oxford iar in prezent este consilier al fostului secretar general al ONU, Kofi Annan, emisar special in Siria. Se pare ca cei doi s-au cunoscut in Siria in cursul unor campanii umanitare.

Nu exista amanunta legate de data la care va avea loc casatoria. Singura informatie confirmata este ca George Clooney, care a mai fost casatorit cu actrita Talia Balsam intre 1989-1993, este nerabdator sa aiba un copil cu Amal Alamuddin. Ce parerea are ea, nu stim!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus