Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > George Clooney se joaca de-a spionul

George Clooney se joaca de-a spionul

George Clooney era până acum în ochii noştri un actor talentat şi un bărbat extrem de atrăgător.

Acestor doua mari calităţi mai putem adăuga încă una, poate cea mai importantă dintre ele, militant pentru drepturile omului.

George Clooney este imaginea brandului de cafea Nespresso, pentru care încasează o sumă frumuşică de bani. Actorul a mărturisit pentru The Gurdian că foloseşte o parte din aceşti bani pentru a menţine un satelit de spionaj deasupra Sudanului, pentru a putea supraveghea mişcările armatei, în încercarea de a-i avertiza pe cetăţeni înainte să fie atacaţi. Programul se numeşte The Satellite Sentinel Project.

Aceasta nu este prima oară când George Clooney ia atitudine împotriva regimului dictatorial al lui Omar al-Bashir, care a fost condamnat la Haga pentru comiterea de crime de război şi violarea drepturilor omului. Actorul a fost arestat în martie, anul curent, în cadrul unui protest în faţa ambasadei Sudanului.

  • Cum arata barbatul ideal?

Clooney  încearcă pe cât posibil să dea un exemplu bun societăţii şi să ducă un stil de viaţă prietenos cu mediul. De aceea a devenit conştiincios şi în privinţa activităţii companiei pe care o reprezintă, care nu se bucură de o imagine prea bună. Actorul a fost cel care a influenţat Nespresso pentru a importa cafea din sudul Sudanului, o modalitate de a ajuta financiar ţara.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus