Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > George Clooney si Stacy Keibler s-au despartit

George Clooney si Stacy Keibler s-au despartit

Actorul american George Clooney si iubita sa Stacy Keibler s-au despartit dupa o relatie care a durat aproape doi ani, a declarat o sursa din anturajul celor doua vedete.

Se pare ca Stacy Keibler a fost cea care a luat hotararea de a se desparti de celebrul actor american. "Stacy a rupt aceasta relatie. Are multe lucruri de care trebuie sa se ocupe la Los Angeles, iar el este la randul lui foarte ocupat cu cariera sa, cel putin pana la sfarsitul acestui an", a declarat aceeasi sursa.

  • Cele mai frumoase cupluri de la Oscar

Potrivit altor informatii aparute in aceste zile in presa americana, decizia luata de Stacy Keibler de a se desparti de George Clooney "nu are nicio legatura cu copiii sau cu dorinta de a se casatori".
 
Clooney, 52 de ani, si Keibler, 33 de ani, sunt in continuare prieteni apropiati si au de gand sa ramana prieteni. Cei doi vorbesc in fiecare zi. Se pare ca povestea de iubire inceputa in urma unei lungi perioada de prietenie, a devenit pentru cei doi o amicitie extrem de confortabila si sudata.

Relatia lui George Clooney cu Stacy Keibler a inceput in vara anului 2011, la scurt timp dupa ce starul american s-a despartit de modelul italian Elisabetta Canalis.

Stacy Keibler este actrita, model si fosta luptatoare de wrestling.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus